Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Prisgaranti

Information
KøbsvilkårLeveringsinformationReturer & ReklamationerBetalingsvilkårAffiliatePrivatlivspolitik#yesrum21

Rum21 tilbyder prisgaranti på hele sortimentet. Prisgarantien indebærer at vi regelmæssigt kontrollerer konkurrenternes priser så vores priser aldrig er højere end deres. Køber du en vare på Rum21.dk og mod forventning finder den samme vare til en lavere pris et andet sted, tilbagebetaler vi differencen. Hos os kan du dermed handle trygt og sikkert uden at skulle være urolig over prissætning som overstiger markedspris. Følgende vilkår skal være opfyldt før prisgarantien gælder:

 

1) Butikken med den lavere pris skal være en dansk butik, det vil sige en butik med dansk registreret momsnummer (VAT-nummer), uanset om det er en internetshop eller en fysisk butik. Prisgarantien omfatter ikke auktionshuse eller lignende.

 

2) Produktet med den lavere pris skal være af eksakt samme model, tekstil, farve, materiale, størrelse og antal som du købte hos Rum21. Prisen i den anden butik skal være normalpris. Vores prisgaranti gælder ikke andre butikkers udsalgsvarer, tilbudsvarer, kampagner eller lignende. Om der tilkommer en fragt eller administrationsgebyr (Hvilket Rum21 ikke har) skal dette regnes med i prisen for produktet for at tilbuddet om prisgaranti gælder.

 

3) For at udnytte Rum21s prisgaranti skal Rum21 have forelagt mulighed for at kontrollere oplysninger om at varen findes til en lavere pris, f.eks gennem et link eller annonce etc.

 

4) Tilbuddet om prisgaranti gælder i 10 dage efter den dag du lagde din ordre på Rum21.dk. Ordredatoen er den dag du gennemførte ordren på Rum21.dk

 

 

For at udnytte Rum21s prisgaranti, bestiller du dine varer som normalt på Rum21.dk. Kontakt derefter vores kundeservice med et link eller andet bevis fra butikken du fandt den specifikke vare billigere. Vi undersøger informationen og tilbagebetaler differencen når oplysninger verificeres.