Nyheder
Belysning

3 Days of Design - Tendenser at holde øje med

Fra den 15.-17. juni besøgte vi 3 Days of Design-messen i København, Skandinaviens største designevent. I en hel uge er byen fyldt med indretningsentusiaster fra hele verden.

Vi har undersøgt udbuddet og fundet nogle klare tendenser for efteråret 2022. Kom med og find ud af, hvad der er nyt i designverdenen!

Organiske materialer er fortsat dominerende, men nu i en blødere farvepalet. Natursten som Kunis Breccia, travertin og kalksten er godt repræsenteret. En porøs overflade, der gør produkterne helt unikke og kombinerer et solidt udseende med en let fornemmelse.

En flirt med de elegante former og solide materialer fra 60'erne. Kombineret med farver fra 70'erne føles stilen ny, uden at den føles muggen. Vi tør lade det indre tage plads.

Den bærbare trend er kommet for at blive! Magiske små kunstværker, der kan placeres, hvor du vil. Generelt føles lampedesignet mindre og mere delikat.

Fortidens vitrineskab er ved at blive et designmøbel i dag. Takket være den eftergivelige ribbede glasstruktur er det ikke nødvendigt med den samme præcision i indholdet, og møblet kan fylde mere i selve møblet. Vi kunne godt lide disse fra bl.a. HAY og Ferm Living.

Mer inspiration

Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null