Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Audo Copenhagen: Hero Collections

De fleste af Audo Copenhagen's produkter er designet af det danske designbureau Norm Architects, som med stor nøjagtighed har skabt nogle af Audo's mest populære serier. Læs mere om Plinth, Hashira, Harbour og Co-Chair her.

Audo Copenhagen er en dansk designvirksomhed, der blev grundlagt i 1976. De samarbejder med talentfulde designere over hele verden og leverer moderne skandinavisk design af høj kvalitet i en dejlig blanding af minimalisme.

Plinth

Hvert stykke marmor er håndlavet i Portugal og er nøje udvalgt for at skabe disse storslåede designeksemplarer.Det sorte, hvide eller beige marmorborde har et ekstraordinært og eksklusivt design.

Designerne ønskede at kreere et multifunktionelt bord, der fremhæver den unikke og smukke marmor. Bordet er et ægte stilmøbel, der er perfekt som skænk eller som sengebord og bliver et smukt blikfang i rummet. Størrelserne giver dig mulighed for at skabe et dynamisk møbel, der emmer af luksus.

Designet af Norm Architects.

Til Plinth!

Hashira

Hashira-kollektionen er en moderne, nordisk version af den traditionelle japanske rispapirlampe. Det er opkaldt efter det japanske ord for søjle eller pille.

Med sit cylindriske, elegante design skaber den en blød og hyggelig atmosfære. Den har håndlavede skærme i et smukt, gennemsigtigt tekstil, der giver et behageligt, diffuserende lys. En perfekt lampe til stuen eller spisestuen for at gøre den lidt mere blød. Fås som bord-, gulv- og loftslampe.

Designet af Norm Architects.

Til Hashira!

Co-Chair

Sammen, gensidig, fælles er de ord, der definerer præfikset "co" i Co Chair.

Kombinationen af stål, træbearbejdning og polstring og uventet komfort skaber en ikonisk stol, der passer perfekt ind i ethvert miljø. Det har et klassisk, minimalistisk design med en stabelbar konstruktion, der er perfekt til det moderne hjem. Den har et sæde med fantastisk komfort og en generøs, formstøbt ryg for perfekt støtte. Vælg mellem en række forskellige farver og materialer.

Designet af Norm Architects & Els Van Horebeek.

Til Co-Chair!

Harbour

Med let buede sider og et vinklet ryglæn får du følelsen af at blive vugget og støttet på samme tid!

Historien bag skabelsen af Harbour Chair går tilbage til designprocessen i Audo Copenhagens nybyggede showroom i Nordhavn, der ligger i Københavns nordlige havn. I første omgang blev stolen primært udviklet til det specifikke rum, men med tiden blev den også tilgængelig for offentligheden. Det slanke og moderne design gør stolen nem at placere og velegnet til kontormiljøer, restauranter og showrooms samt til hjemmet omkring spisebordet eller køkkenbordet. Fås i en række forskellige overflader, der passer til ethvert rum i hjemmet.

Designet af Norm Architects

Til Harbour!

Norm Architects

I 2006 grundlagde Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn Norm Architects, et københavnsk design- og arkitektfirma, der arbejder med en balance mellem ekspressivitet og tilbageholdenhed, orden og kompleksitet. Arkitekterne har stor respekt for den skandinaviske designtradition med dens unikke kombination af tidløs æstetik, naturlige materialer og modernistiske principper. Norm Architects arbejder med krop og sind i fokus, snarere end med trends og teknologi. Følelsen af deres arbejde er derfor lige så vigtig som udseendet. Gennem årene har de samarbejdet med kendte interiørdesignbrands som Audo Copenhagen, Paper Collective og &tradition.

Mer från Audo Copenhagen

IndholdPopulära kategorier