Rum21 - 15th Anniversary 2021! >>

Søg
Kundeservice
Indkøbskurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
Shop/Inspiration/Forårets vaser

Forårets vaser

Fyld dit hjem med velduftende farver i smukke vaser. Her har vi samlet vores favoritter blandt forårets vasenyheder (og nogle elskede klassikere) som kan rumme alt fra tulipaner til eukalyptus eller strå.

Inspiration fra naturen, ujævne ydre og matte farver er fælles for mange af vores favoritter. Lad vasen, snarere blomsterne, spile hovedrollen. Byt den klassiske glasvase ud med keramik og stentøj for en mere rustik følelse. Når det er sagt, er klassikerne i glas noget, der aldrig går forældet, hvis du investerer i en klassiker, ved du, at den altid vil have et sted i dit hjem.

Mere inspiration

Designerportræt: Louis Weisdorf

Danske Louis Weisdorf er en af de mest fremtrædende designere og arkitekter i verden. Vi fik chancen for at stille nogle spørgsmål til Louis om hans baggrund, GUBI og hvordan Multi-Lite egentlig blev til. Læs hele interviewet her.

Indretning
Indretning

Aban som forandrede dansk design

Danmark er kendt og hyldet for at være et at verdens mest fremtrædende lande inden for design. Men måske havde det som karakteriserer dansk indretning set anderledes ud hvis det ikke havde været for manden bag den måske mest elskede abe i designverdenen.

IndholdKrukker & vaser

Kundeservice

KundeserviceKøbsvilkårLeveringsinformationReturer & ReklamationerBetalingsvilkårPrivatlivspolitik
Moms-nr: DK12756267 | Moms SE-nr: SE556573242601
© 2021 Rum21.dk