Nyheder
Belysning

Forlæng sommeren med den rette indretning

Lad interiøret forlænge sommeren. Fyld hjemmet med sommerminder og ting som minder om solfyldte dage. Vi giver dig tips til, hvordan du kan skabe skønne sommerfornemmelser hjemme!

Byd naturen indenfor

Pluk eller køb blomster og placér dem forskellige steder for at skabe en skøn fornemmelse af sommereng. Selv grønne planter får fornemmelsen af sommer til at spire i hjemmet. Stil dem gerne i små grupper og få et ekstra flot resulstat.

Vasen Äng fra Klong er den perfekte vase til at skabe en eng i miniformat. Design House Stockholm har designet et skønt drivhus til indendørs brug. Stilfulde blomsterkrukker i metal, både til gulv og bord, finder du hos Ferm Living.

Lyse farver og rene materialer

Pastelfarver, tekstiler af hør og flagrende gardiner skaber en fantastisk sommerfølelse. Mimou og Linum tilbyder lyse gardiner til hjemmet. Du finder som altid smukke pudebetræk hos Chhatwal & Jonsson. Trendy &tradition har puder af hør til dekoration af sofa og seng.

Udepladsen

Hvis du har en udeplads er tiden inde til, at klargøre den til efteråret. Pynt med masser af lanterner, hyggelige plaider og lyskæder. Gør altanen eller en del af haven til et sted, hvor du kan tilbringe lange sensommeraftener. At sidde ude gør sommeren lidt længere!

Ferieminder - sten fra stranden, billeder, en souvenir....Lad minderne få en plads i fine stilleben og rammer.

Inspiration

Guide

Indret hjemme med din iPhone

Har du svært ved at bestemme dig? Kom igang med vores nye AR-tjeneste og se møblerne i hjemmet inden du lægger en bestilling.

IndholdPopulære kategorier

Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null