Inspiration
Søg
FavoritterFavoritter
Møbler
En kat som tænder en lampe ?????Her var det tomt
Udforske vores sortiment
NyhederVaremærkerTilbudInspirationDesignere

Hurtig leveringer

Over 13 000 produkter på lager

Altid prisgaranti

Shop/Inspiration/Indret hjemme med din iPhone

Indret hjemme med din iPhone

Er du faldet for en bestemt lænestol og spekulerer du på, hvordan den vil se ud i din stue? Ved hjælp af vores nye AR funktion kan du teste, hvordan møblerne vil se ud i dit hjem, før du bestiller dem!

AR betyder augmented reality - en virtuel verden hvor computerskabt grafik placeres over et billede fra virkeligheden. I Rum21s virtuelle verden, har du nu muligheden for, at se møblerne i hjemmet. Alt du har brug for, er en iPhone eller iPad med iOS 12 eller nyere, sammen med Safari browser. Følg disse enkle trin for at komme i gang med at indrette.

1. Hold udkig efter AR knappen

Find et produkt med et AR symbol. Vi udvider stadig vores AR sortiment for at tilbyde, så optimal en tjeneste som muligt. Her kan du se hele vore AR sortiment.

2. Klik på AR symbolet

Når du klikker på symbolet på produktsiden, kommer du til et 3D visning hvor du kan rotere produktet og se det fra forskellige vinkler. Klik på AR for at åbne telefonens kamera og få 3D visningen.

3. Scan rummet

Hold telefonen op mod det miljø, hvor du vil placere produktet. Bevæg telefonen som anvist på skærmen for at aflæse omgivelserne og følg instruktionen på skærmen.

4. Start indretningen

Nu kan du begynde at indrette! Stil møblet hvor du ønsker. Du kan nu forstørre, formindske eller flytte rundt på produktet for at se det på forskellige pladser i dit hjem.

IndholdLæs mere om AR