Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Perfect Storage - Work at home

Sidder du hjemme og arbejder? Glem ikke at et godt arbejdsmiljø fremmer både energi og motivation. Energityve som rodede skriveborde, overfyldte skabe og skuffer vil vi gerne være foruden. I efteråret 2021 får vi orden på vores hjemmekontor.

Opbevaring til hjemmekontoret

I dag har mange skabt sig eget hjemmekontor. Nogen har et helt rum til det, men andre måske har computer og alt det andet i stue eller soveværelset. Uanset hvad er orden en vigtig del for at arbejdet kommer til at flyde og for at det er behageligt "at tage på arbejde".

Hvilken indretningsstil?

Er det stilrent, måske Pythagoras fra Maze Interior passer? I det klassiske hjem passer møbler fra Englesson og Mavis. String-hylder passer hos de fleste og opbevaringsudvalgtet fra det svenske varemærke er enormt. String har bordplader i sit sortiment, som smelter lindt ind i hyldesystemet og er en perfekt løsning for dig som ikke har eget rum til hjemmekontoret. Maze har en bordplade som passer til Pythagoras, der også er et smidigt og enkelt indretningssystem.

Småopbevaring

De små ting har en tendens til at både forsvinde og rode skrivebordet til. Saml kuglepenne, papir, kabler og diverse ting i æsker og bokse. Sortér! Elektronik i en boks, al post i en anden, osv. Sjekk Muutos Restore og Hays praktiske, trendy opbevaring. Er du sådan en som vil gemt alt væk eller have det fremme? Vurder efter dine egne behov, hvilken type opbevaringsløsninger som passer dig? Kurve, bokse eller æsker, forskellige materialer og størrelser.

Skjult eller synlig opbevaring

Skænke og kommoder byder på både synlig og skjult opbevaring. Indeni findes der masser af plads til proppe sager ind mens der ovenpå kan stilles det som du ønsker skal være synligt. I en lukket skænk er det nemt at holde orden ved hjælp af mindre kasser og fag til at organisere i.

Materiale- og farvevalg

Når man vælger materiale, kan man tænke på forskellige måder. Træ og andre naturmaterialer skaber en lun atmosfære mens farver som gul og blå opmuntrer til kreativitet. Tjek for eksempel Montan ud. Der findes et fantastiske sortiment af farverige opbevaringsløsninger.

At matche skrivebordet med andre møbler i rummet skaber harmoni. Harmoni skaber arbejdsro. Stræb efter en balance af lækre og praktiske møbler og ting for den ultimative arbejdsplads i hjemmet.

Inspiration