Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Pythagoras PLAY

Med Pythagoras Play kan alle blive designer for en dag. Det populære opbevaringssystem fra Maze er blevet udvidet med en hylle uden farve, for at give alle muligheden for at personalisere sin hylde. Kun fantasien sætter grænser!

Pythagoras, designet af Gustav Rosén, er et stilrent hyldesystem som ser enkelt ud ved først syn. Pyuthagoras er både legende og, som alt fra Maze, gennemtænkt. Gustav er både ingeniør og designer, og fremstiller efter funktionsniveau såvel som form. Navnet Pythagoras afslører hvor inspirationen kommer fra. Hyldeknægtene, med sine retter linjer, danner en retvinklet trekant, præcis som brugt i Pythagoras' læresætning - en af matematikkens mest kendte læresætninger.

Do It Yourshelf

Pythagoras PLAY er en variant af Pythagoras som åbner op for kreativitet og fantasi. Play er i modsætning af de andre hylder i Pythagoras-serien i ubehandlet furu, hvor tanken er at du selv skal sætte et præg på hylden. I efteråret 2019 var ubehandlet træ en stor trend, og det er en fejl ikke at beholde hylden i sin rene form, måske er det bedre sådan? For Pythagoras PLAY findes der ikke rigtig eller forkert, det er helt op til hver og én, der findes lige så mange rigtige som der findes mennesker i verden. Gør den så legende som du vil, eller behold den stilrent og ubehandlet. Hylderne som kommer i pakken er enkle at save over for at tilpasse bredden, og der findes et hul på bagsiden for at gøre det lettere at fastgøre hyldeknægtene. Pakken indeholder fire hyldeknægte og to hylder, metallet er genbrugsmateriale og træet kommer fra bæredygtig træproduktion. Hyldeknægtene findes i flere forskellige farver.

her kan du finde mere inspiration og information fra Maze og Pythagoras-hylden.

Inspiration

IndholdMere om Maze