Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Rum21-redaktionen bedste julegavetips

Tekst: Redaktionen
Foto: Redaktionen

Redaktør Anna Lindström deler ud af sine bedste julegavetips til hele familien. Hun vil hjælpe dig med at finde den perfekte designerjulegave til omtrent 500 kr.

"Julen er en af mine yndlingstider på året, og jeg elsker at købe julegaver til mine kære. Denne jul har min familie besluttet at købe julegaver for 500 kr. hver, og det er altid en udfordring at finde "Den perfekte julegave" til hver af os. Jeg prøver altid at tænke på, hvad personen har brug for, og hvad de aldrig ville forkæle sig selv med. Så er det altid dejligt at forkæle min familie med flotte designerjulegaver!"

Til mor: "Min mor er en af de mødre, der siger, at hun kun ønsker sig søde børn og børnebørn til jul. Men jeg ved, at flotte håndklæder fra Lexington vil blive værdsat som julegave. Hun er også meget glad for porcelæn fra Mateus, så det er altid et sikkert valg."

Til far: "Min far interesserer sig meget for vin og elsker at købe dyre vine, i skjul for mor. En perfekt julegave til ham ville være nyt glas fra Orrefors. Perfekt til når venner kommer på besøg til en vinsmagning."

Til storebrødrene: "Begge mine brødre er forældre til små børn, og jeg forsøger at være en omsorgsfuld søster, der tænker på julestemingen. LED-lys er en perfekt gave til børnefamilier, der ønsker at skabe julestemning uden unødvendig brandskader og tårer."

Til svigerinderne: "Mine to svigerinder er meget forskellige. Den ene er meget praktisk anlagt og ønsker bæredygtige gaver i miljøvenlige materialer. Så er håndklæder i økologisk bomuld fra Mille Notti perfekte. Den anden elsker havearbejde og at lave ting derhjemme. Så er en krukke fra Bergs Potter altid en værdsat julegave."

Til nevøerne og niecerne: "Jeg har fire, alle i forskellige aldre. Nogle har flere tanker end andre om, hvad de ønsker sig til jul, så det er en god idé at rådføre dig med forældrene om, hvad der ville være godt at have derhjemme. Dejlig børnetekstil fra Garbo & Friends er perfekte til de små, og til de ældre går jeg efter legesyge detaljer fra HAY."

Find mere juleinspiration