Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Vi vokser og flytter nu ind i et nyt og topmoderne robotlager

I oktober måned er det tid til at flytte ind i et nyt og topmoderne robotlager

I oktober måned er det tid til at flytte ud af vores gamle lagerlokaler i Orrefors og i stedet flytte ind i vores nye og topmoderne robotlager. Takkede være de nye lokaler med automatiseret robotløsning, kan vi vokse samtidig med at vi kan tilbyde hurtigere leverancer samt minimere risikoen for fejl - en bedre oplevelser for dig som kunde!

Flyttemåneden oktober

I  oktober måned  går det store flyttelæs fra lageret i Orrefors til de nye lokaler i Nybro, hvilket i begyndelsen kan indebære noget længere leveringstid og opdelte sendinger på visse bestillinger. Vi håber på tålmodighed i en kort periode imens vi får alle rutiner på plads så vi hurtigts muligt kan byde på bedre og hurtigere leverancer.

AutoStore lagerløsning

AutoStore er en løsning som effektiviserer både lagerpladsen og plukning af varer. Ved hjælp af rubiks cube struktur i stedet for kun at bygge i højden, får vi en optimal opbevaringsdensitet som kan tilpasses efter lokalets forudsætninger, både i længden og højden. 

For alle produkter som findes i kasserne i AutoStore løsningen sker vareplukningen ved hjælp af robotter som bevæger sig vertikalt og horisontalt mellem de stablede kasser. Robotterne samler hele tiden data  gældende hvilke produkter som sælges ofte og hvilke som sælges sjældent. Dette muliggøre en dynamisk optimering af lagerplacering; jo mere populært et produkt er, desto lettere tilgængeligt bliver produktet for robotterne. Den nye AutoStore løsning gør derfor, at vi sparer både lagerplads og tid som i sidste ende gør, at du får din pakke hurtigere.