Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Tre inspirerende showrooms

Lad os dele tre fremragende showrooms fra København med dig, som er et besøg værd!

Magiske Audo Copenhagens holistiske koncept, hvor man kan spise, sove og arbejde under ét tag. GUBI's fantastiske miljøer og Fritz Hanzens selvbyggede mastodonthus, som blev opført i forbindelse med fejringen af deres 150 års jubilæum.

Audo House - Et sted for kreative møder

Audo House er navnet på Audo Copenhagen's fantastiske showroom i København. Men bygningen er ikke kun et sted, hvor brandets nyeste design kan ses, det er også et kreativt mødested med tre etager med hotelværelser, en restaurant og café, arbejdsområder, en konceptbutik og en smuk gårdhave, der forbinder de forskellige etager.

Audo House blev skabt med det formål at udviske grænsen mellem det private og det offentlige og give mulighed for både spontane og planlagte møder mellem mennesker på et sted, hvor kreativiteten kan udfolde sig frit. Du kan komme her for at få en kop kaffe, tjekke konceptbutikken ud, hvor Audo Copenhagen's design blandes med vintage møbler og detaljer, spise i restauranten eller booke et af de smukke hotelværelser under dit ophold i København. Kunsten på væggene skifter jævnligt, så ved dit næste besøg vil du opleve en ny udstilling.

Restauranten - et permanent koncept, der er udviklet af det anerkendte team bag Restaurant Lola.

Hotellet - en modernistisk palet af materialer udvalgt med nye stedsspecifikke møbler og kunstværker overalt, samt ti Residence-suiter.

GUBI - Design ved kajen

GUBI's showroom ligger i Nordhavn i Københavns havneby, et 2.000 kvadratmeter stort rum i en tidligere tobaksfabrik, der er renoveret til et stort og moderne showroom i et loft. Lokationen er omhyggeligt udvalgt og bidrager med en atypisk, farverig og stemningsfuld atmosfære til det ikoniske møbeldesign, som GUBI står for.

GUBIs har til formål at fremkalde følelser og fortælle meningsfulde historier med deres design, hvilket gør dem både tidløse og varige. GUBI bringer glemte ikoner fra fortiden sammen med morgendagens klassikere. Resultatet er en visionær kollektion, der spænder over næsten 100 års historie og sælges over hele verden.

GUBI er et designfirma, der er dedikeret til at fejre den luksus, det er at leve livet. Det afspejler sig i deres fantastiske omgivelser.

GamFratsi's ikoniske Beetle Chair. GUBI-stolen - den første af sin slags, der anvender tredimensional fineringsteknologi, og som nu er en del af MOMA's permanente kollektion. Den taknemmelige loftshøjde gør det muligt at præsentere installationer som denne, uden at de overtager hverken plads eller følelse.

The Pavillion

Fritz Hansen-pavillonen blev bygget i samarbejde med det anerkendte arkitektfirma Henning Larsen til 3 Days of Design 2022. Pavillonen, der er placeret i Designmuseum Danmarks smukke have, Grønnegården, har en nordisk designtilgang med naturligt lys og ærlige materialer

Pavillonen var åben for offentligheden under 3 Days of Design i juni 2022 og var derefter på Designmuseum Danmark indtil midten af efteråret for at fungere som platform for flere initiativer, såsom sommerskoler, udstillinger og workshops.

I forbindelse med Fritz Hansens 150 års jubilæum ønskede de at skabe en rumlig oplevelse, der kunne skabe et bæredygtigt hjem for de udstillede møbler. Skræddersyet til Fritz Hansens design.

Pavillonen er lavet af massivt træ og er inspireret af den have, den ligger i, hvilket skaber et hybridrum med flydende overgange mellem inde og ude

Audo Copenhagen