Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Trendy farver i 2022

2022 er et vændepunkt,og vi er på vej mod lyse farver igen, kombineret med dæmpede og varme neutrale farver.

Vi har været på udkig efter hvilke farvetrends vi kommer til at se mere af i fremtiden, og hvordan vi inkorporerer dem i vores hjem. Fællesnævneren er tidløst konsekvente farvevalg med en stilfuld æstetik, der holder både denne og næste sæson.

Varme neutrale toner

Naturnære farver er ikke nyt, men de er fortsat et sikkert valg i boligerne i 2022. I år ser vi cremefarver i en blanding af beige, brun og pink, der kan fungere som nye varme neutrale farver i hjemmet.

Denne palet kombinerer naturlige materialer og få udvalgte genstande med et enkelt formsprog, der opfordrer til en langsommere tilgang og til at søge efter balance. Naturen er en stor inspirationskilde for denne tidløse farvetrend og afspejler den bevidste forbrugers ønske om at indrette sig mere bæredygtigt og langsigtet.

Color blocking

Farver kommer til at indtage en stadig mere central plads i vores hjem i 2022, når vi hilser color blocking-tendensen velkommen. Dette er et gennemprøvet koncept i modeverdenen, som vi nu i stigende grad ser komme ind i hjemmet. Ved at lade to eller flere farver ses i samme miljø skaber du en legende og kreativ atmosfære i rummet. Blandt de mest populære farver er lilla, gule, grønne og blå nuancer. Lad dig inspirere af Montanas brede farvespektrum eller af pastelfarvede favoritter fra Hay's.

Brændte røde toner

Hos Jotun ser vi flere varme røde toner i 2022. Denne røde nuance er en blanding af rødt og terracotta, som giver ekstra energi til interiøret. Fyld også op med brændte toner af orange og gul. Lad dig inspirere af ørkenens farver, og indret med smukke tekstiler, møbler og inventar i varme toner.

Afkoblende blå toner

Smukke lyseblå toner pifter tingene op i 2022. Årets Nordsjö-farve er Bright Skies™, en let og luftig blå nuance, der giver hjemmet en afslappet følelse og er perfekt til soveværelset. Blå i dæmpede, lyse toner skaber en kølig og beroligende følelse i rummet, samtidig med at de tilføjer et farvestykke uden at dominere og tage overhånd. Lad den lyseblå farve karakterisere en lyskilde eller en lille interiørdetalje, der passer godt til jordfarver. Vi ser også blå farver dukke op i kontrastfarvede elektriske varianter til dem, der ønsker at tilføre mere energi til deres indretning.

IndholdNyheder