Nyheder
Belysning
Isol Pendel 30/76, Cremefarvet

Isol Pendel 30/76, Cremefarvet

DKK 13 340
Isol er en pendel fra Astep med uovertrufne akustiske egenskaber og et karakteristisk, alsidigt design, der fremhæver ethvert rum.
Leveringstid:  3-4 uger

Isol Pendel

DKK 13 340

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Fordyb dig i roen med den livlige Isol-pendel fra Astep. Dette kunstværk, der er designet og fremstillet i Italien, kombinerer form og funktion. Med Snowsound Fiber, et patenteret tekstil, der er kendt for sine imponerende lydabsorberende egenskaber, forbedrer Isol dramatisk den akustiske ydeevne i ethvert rum. Ikke alene bidrager det til at skabe en rolig atmosfære, men det kan også prale af en Greenguard Gold-certificering, der indikerer dets miljøvenlighed og engagement i at forbedre den indendørs luftkvalitet. Uanset om du foretrækker en stille autoritet, der udstråler elegance, når den hænger alene, eller et dynamisk, iøjnefaldende spektakel, når den hænger flere sammen, er denne pendel en alsidig tilføjelse til enhver indretningsstil. De trykstøbte aluminiumsringe, der er indviklet monteret i designet, forstærker dens karakter, mens de forbliver ubemærkede udvendigt og skaber en fascinerende sidestillet effekt.

Designeren er David Thulstrup.

Godt at vide om Isol pendlen


- Isol er værdsat for de lyddæmpende egenskaber
- Isol er også værdsat for det diffuse lys.
- Fremstillet i Italien.
- Lyskilde medfølger ikke.
- Designeren er David Thulstrup.


Egenskaber

Om varemærket
Astep blev grundlagt i 2014 af den italienske designer Alessandro Sarfatti og kombinerer italiensk designhistorie med skandinavisk elegance. De relancerer ikoniske objekter på en moderne måde og stræber efter at kombinere nye teknologier med respekt for mennesker og miljø.