Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

J41 Stol, Varm Grå

J41 Stol, Varm Grå

DKK 2 349
J41 er en klassisk og komfortabel stol fra HAY, fremstillet af massivt træ og fås i forskellige finishes. Dens varme og komfortable design med et let skråt ryglæn og brede runde stænger med stor afstand skaber et tidløst og holdbart møbel, der pa...
Leveringstid:  6-8 uger

J41 Stol

DKK 2 349

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

J41 er en klassisk og komfortabel stol fra HAY, fremstillet af massivt træ og fås i forskellige finishes. Dens varme og komfortable design med et let skråt ryglæn og brede runde stænger med stor afstand skaber et tidløst og holdbart møbel, der passer til ethvert hjem. J41 er en stilfuld og tidløs stol, der kombinerer høj kvalitet med optimal komfort. Der fås olieret eller farvet finish i både eg og bøg. Der er ingen tvivl om, at J41 er en ægte designklassiker, der kan gå i arv i generationer!

Designet af Børge Mogensen.

Godt at vide om stolen


- Fra kollektionen J.
- Fremstillet af massivt træ.
- Designet af Børge Mogensen.
- Vælg mellem forskellige farver.
- Certificering: FSC.
- Download PDF for mere information.



Mål på stolen:


- Dybde: 480 mm.
- Bredde: 465 mm.
- Højde: 825 mm.
- Sædedybde: 365 mm.
- Sædehøjde: 445 mm.


Egenskaber

Om varemærket
Hay blev grundlagt år 2002 og deres møbelkollektion blev lanceret på Imm Cologne 2003. Hays ambition er at opmuntre dansk møbeldesign at finde tilbage til den innovative storhedstid som fandtes under 50'erne og 60'erne, men i moderne stil. Deres koncept er populært i hele verden.