Nyheder
Belysning
J46 Stol, Bottle Green
-26%

J46 Stol, Bottle Green

DKK 1 346DKK 1 831
J46 stol fra FDB möbler med en elegant fremtoning og værdsat, klassisk design perfekt til lange middage rundt om spisebordet.
Leveringstid:  2-3 uger

J46 Stol

DKK 1 346

10-70% rabat på tusindvis af produkter

Cyber Week hos Rum21 er her! Denne uge er sidste chance for at få op til 70 % rabat på tusindvis af produkter. Vores Cyber Week-tilbud gælder indtil den 3. december, så sørg for at få fat i årets designkup, inden ugen slutter.

Til tilbuddet
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
Åbent køb indtil 31/1-2024
Gratis fragt!

Produktinformation

J46 stol fra FDB möbler med en elegant fremtoning og værdsat, klassisk design perfekt til lange middage rundt om spisebordet. FSC-certificeret stol i bøg med høj komfort og en komfortabel sædedel. Dette produkt er et miljøvenligt valg.

Originaldesign fra 1956. Designet af Poul M. Volther.

Godt at vide om J46 stolen


- Designeren er Poul M. Volther.
- Stolen findes i farver.
- Fremstillet i Letland.
- Certificering: FSC.



Mål på stolen:


- Dybde: 480 mm.
- Bredde: 448 mm.
- Højde: 796 mm.
- Sædedybde: 380 mm.
- Sædehøjde: 447 mm.

Vedligeholdelse af stolen
- Rengøres med en fugtig klud.



Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 1199 kr

Egenskaber

Om varemærket
FDB Møbler er et dansk designstudie, der blev grundlagt i 1942 af den legendariske designer Børge Mogensen. Den dag i dag er FDB Møbler et af de mest prestigefyldte designstudier inden for dansk design, og sammen med et væld af talentfulde designere skabte Mogensen tidløse møbler, der vil holde i generationer. Siden starten har mærkets designethos været den samme: at skabe smukke og funktionelle møbler i solide materialer, der er velegnede til hverdagen.
Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Cyber Week 2023 Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null