Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Kaiser Idell 6631-T Luxus Bordlampe, Hvid
-23%

Kaiser Idell 6631-T Luxus Bordlampe, Hvid

DKK 4 207DKK 5 495
Kaiser Idell 6631-T Luxus er en fantastisk bordlampe fra det prestigefyldte Fritz Hansen-brand.
Leveringstid:  4-6 uger

Kaiser Idell 6631-T Luxus Bordlampe

DKK 4 207

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Tilføj et elegant touch til dit hjem med Kaiser Idell 6631-T Luxury Table Lamp fra Fritz Hansen. Denne lampe er ikke kun et kunstværk i sig selv med sit moderne og geometriske design, den giver også fremragende belysning til dit arbejdsområde eller læsehjørne. Lampen er designet af den anerkendte designer Christian Dell og er en perfekt kombination af stil og funktion. De omhyggeligt udvalgte materialer og den høje kvalitet gør den til et luksuriøst objekt til ethvert rum.

Designet af Christian Dell. Originaldesign fra 1936.

Godt at vide om Kaiser Idell 6631-T Luxus bordlampen


- Justérbar arm.
- Kaiser Idell 6631-T Luxus er værdsat for det ikoniske design
- Fra kollektionen Kaiser Idell.
- Designet af Christian Dell.
- Lyskilde medfølger ikke.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 4207 kr

Egenskaber

Om varemærket
Mærket, Fritz Hansen, blev grundlagt i 1872 af den driftige møbelsnedker Fritz Hansen i København. Sammen med sin søn Christian Hansen etablerer han en succesfuld møbelfabrik og lægger grunden til det, der bliver et af de mest succesfulde møbelmærker i Danmark. Sammen med ikoniske designere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J Wegner og Verner Panton har Fritz Hansen skabt skandinavisk designhistorie og er i dag et af de mest respekterede mærker inden for møbel- og belysningsdesign.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null