Nyheder
Belysning

Black Week 2022: Last Chance

Sidste chance for at deltage i årets bedste shoppinguge! Vi forlænger Black Week til onsdag d. 30/11 og tilbyder op til 50 % rabat på tusindvis af designprodukter. Tilbuddet omfatter møbler, belysning, boligindretning, tekstiler og service fra hundredvis af kendte mærker.
BelysningMøblerJulIndretningTekstil & tæpperServering
Viser 0 produkter

Black Friday løber af stablen i slutningen af november, og under hele ugen, Black Week, kommer vi til at have tilbud på et utal af produkter inden for belysning, indretning og møbler. Gør noget af et scoop når du handler julegaver til dig selv, dine venner og din familie til ekstra gode priser allerede i slutningen af november hos Rum21.dk. Velkommen online!

Black Friday 2022

Black Friday er en shoppinghøjtid som oprindeligt kommer fra USA og markere startskuddet for julehandelen, som dog tager fart efter Thanksgiving. I Danmark blev Black Friday en populær handelsdag i starten af 2010'erne da flere butikker begyndte at blive opmærksomme på dagen. Nu til dags har mange e-handelsbutikker såvel som fysiske butikker ekstra gode tilbud under hele ugen og Black Friday-weekenden. Selv mandagen efter Black Week, Cyber Monday, byder på fantastiske tilbud som du ikke vil gå glip af.

Belysning Møbler Havemøbler  Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Jul Nyheder Tilbud null Inspiration Varemærker Designere Gavekort Gift Guide Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null