Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Cyber Week 2023: Belysning

I løbet af Cyber Monday og Cyber Week kan vi hos Rum21 byde på fantastiske deals på belysning fra et utal af premium varemærker.
GUBIFLOSFritz HansenHAY
Viser 0 produkter

Årets bedste udsalg finder sted i slutningen af november og er det perfekte tidspunkt til at købe julegaver til hele familien. Hos Rum21 finder du belysning til alle rum. Vi har et bredt udvalg af loftslamper, pendler, bordlamper og gulvlamper. Alt fra lysekroner til stuen, lamper til gangen, funktionel belysning til køkkenet og natlamper til børneværelset. På Black Friday og i hele Black Week med efterfølgende Black Weekend og Cyber Monday tilbyder vi vores designerlamper til spotpriser. Gode tilbud på kendte mærker inden for belysning.

Designerlamper til hele hjemmet

Under Black Week vil dette område være fyldt med italiensk design som f.eks. florescerende lamper og belysning fra Foscarini. Lamper fra de populære By Rydéns og Fritz Hansen vil også blive vist i løbet af ugen. Petite Friture med Vertigo-lampen og andre fantasifulde trendlamper som f.eks. aben fra Seletti er eksempler på tilbud under Black Friday og/eller Black Week.