Inspiration
Søg
FavoritterFavoritter
Møbler

Hurtig leveringer

Over 13 000 produkter på lager

Altid prisgaranti

Shop/tilbud/Black Week 2020 - Belysning

Black Friday 2020 - Belysning

Black Week Deals! Under hele Black Week og Black Friday har Rum21 fantastiske tilbud på designerlamper fra velkendte varemærker.
Viser 0 produkter
Luk meny

IndholdBlack week 2020

Shop lamper under Black Week.

Årets bedste udsalg falder sidst i november og er den perfekte anledning til at handle julegaver til hele familien. Hos Rum21 finder du belysning til alle rum. VI har et stort sortiment af taglamper, pendler, bordlamper og gulvlamper. Alt fra lysekroner til dagligstuen, lamper til gangen, funktionsbelysning til køkkenet og natlamper til børneværelset. På Black Friday og under hele Black Week med efterfølgende Black Week og Cyber Moenday tilbyder vi vores designerlamper til fordelagtige priser. Fantastiske tilbud på velkendte varemærker inden for belysning

Designerlamper til hele hjemmet

Under Black Week kommer der til at være fyldt med Italiensk design såsom Flos-lamper og belysning fra Foscarini. Selv lamper fra populære By Rydéns og Fritz Hansen kommer til at dukke op i løbet af ugen. Petite Friture med lampen Vertigo og andre fantasifulde trendy lamper som f.eks. aben fra Seletti er et eksempel på tilbud til Black Friday og/eller Black Week.