Inspiration
Søg
FavoritterFavoritter
Møbler
En kat som tænder en lampe ?????Her var det tomt
Udforske vores sortiment
NyhederVaremærkerTilbudInspirationDesignere

Hurtig leveringer

Over 13 000 produkter på lager

Altid prisgaranti

Shop/tilbud/Black Week | Tekstil & gulvtæpper

Black Week | Tekstil & gulvtæpper

I løbet af Black Week og Black Friday kan vi hos Rum21 byde på fantastiske deals på tekstiler og gulvtæpper fra et utal af premium varemærker.
Viser 0 produkter

IndholdBlack Friday-tilbud på tekstil

Sengetøj til soveværelset som lagner, pudebetræk, dynebetræk og sengetæpper kan findes online på Rum21 i løbet af Black Friday og hele Black Week. Tilbud hele ugen på alle tekstiler til soveværelser og stuer. Pyntepuder og sofapuder, tæpper og plaider - alle de tekstiler, du kunne tænke dig at dekorere med. Pyntepuder og plaider på sengen ser dejligt hyggelige ud, og uldplaider og store tæpper på sofaen er trendy, hyggelige og smukke. Vi har også tekstiler til børneværelset - børnetæpper, børnesengetøj og pyntepuder, der passer til.

Plasttæpper, uldtæpper, rya- eller viskose-tæpper - Rum21 har tæpper til alle rum. Passer et gråt tæppe bedst til dig eller måske et stribet tæppe? Se hele udvalget, og find dit yndlingstæppe her. Her kan du finde et stort tæppe til stuen, et lille tæppe til badeværelset eller et gulvtæppe til gangen. Tæpper til soveværelset er ofte store og bløde, mens tæppet til køkkenet kan være et kludetæppe eller et praktisk plasttæppe.