Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Sustainable choices / Audo Copenhagen

Ifølge Audo Copenhagen er godt design meget mere end æstetik og funktion. at socialt bæredygtig og miljømæssig praksis er vigtige kendetegn ved godt design. Audo Copenhagen har taget konkrete skridt til at reducere produktionens miljøpåvirkning, forbedre produkternes kvalitet og dermed også kundernes oplevelse. Et produkt, der er fremstillet og designet på en ansvarlig måde, har en længere levetid, både æstetisk og fysisk. Med hjælp fra bæredygtighedseksperter inden for miljømæssigt, socialt og juridisk ansvar har Audo Copenhagen udviklet et bæredygtighedsmanifest, et adfærdskodeks og ti kriterier for at sikre, at virksomheden driver sin forretning i den rigtige retning for en bæredygtig fremtid.
Audo CopenhagenPå lager
-24%
Dancing Pendel 95 cm
DKK 5 593DKK 7 345
Viser 11 produkter
Beige
Sort
Hvid
Gul
Pris
DKK 3 000
DKK 4 900
DKK 8 100
DKK 13 400
DKK 22 000

"Vi fremstiller vores produkter så tæt på deres endelige bestemmelsessted som muligt for at reducere ressourceforbruget, og vores designteam fokuserer på at fremstille produkter, der er fremstillet på en ansvarlig måde."

Manifestet er baseret på tre søjler;

1. Design med henblik på lang levetid

2. Lokal produktion

3. Ansvarlige produkter

Gennem disse søjler sigter Audo Copenhagen mod at skabe produkter, der kan holde i generationer med ti års garanti, der indføres trinvis, og vil begynde at sælge reservedele.