Nyheder
Belysning
-30%
new works logonew works logo

Kizu Bordlampe Bærbar, Sort Marmor

DKK 1 145DKK 1 625
Kizu er en bordlampe fra New Works, som vil være en stilfuld og moderne tilføjelse til dit hjem.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Kizu Bordlampe Bærbar

DKK 1 145

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Kizu-bordlampen fra New Works er en mester i at kombinere skulpturelt design og funktionalitet. Denne elegante lampe er ikke en almindelig bordlampe, men et kunstværk, der beriger ethvert rum, den placeres i. Den ovale lampefod i marmor tilfører en følelse af luksus, mens den halvkugleformede lampeskærm i akryl spreder et jævnt og behageligt lys. Med en praktisk lysdæmperkontakt på lampehovedet kan du justere lysstyrken efter dine præferencer og behov. Kizu-bordlampen har tre forskellige lysniveauer, så du kan skabe den rette atmosfære til forskellige lejligheder. Og takket være den lange batterilevetid behøver du ikke at bekymre dig om, at dit lys bliver afbrudt. Kizu-bordlampen er designet af den anerkendte designer Lars Tornøe og er perfekt til dem, der leder efter en stilfuld og praktisk belysningsløsning. Uanset om du vil have en læselampe i dit soveværelse eller dekorativ belysning i din stue, er Kizu-bordlampen et godt valg, der vil gøre en forskel i dit hjem.

Designet af Lars Tornøe.

Godt at vide om Kizu bordlampen


- Skulpturelt, bærbart design.
- Dristige former.
- Oval, luksuriøs lampefod.
- Halvkugleformet lampeskærm.
- Tre-trins dimmer.
- Indbygget LED.
- USB-C kabler er inkluderet.
- Litium-ion-batteri.
- Designet af Lars Tornøe.
- Adapter medfølger ikke.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 1127 kr

Egenskaber

Om varemærket
New Works er et dansk designstudie, der tilbyder en fusion af gammelt og nyt, lys og mørke, kunst og design. De trækker på Skandinaviens lange historie inden for håndværk og forsøger at udfordre nutidens moderne designsprog. New Works samarbejder med internationalt anerkendte designere, og sammen udtrykker de deres forkærlighed for det sensuelle og vågede.
Belysning Møbler Havemøbler  Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Jul Nyheder Tilbud null Inspiration Varemærker Designere Gavekort Gift Guide Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null