Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

La Belle Etoile Pendel 90 cm, Sort

La Belle Etoile Pendel 90 cm, Sort

DKK 8 500
Vi præsenterer La Belle Etoile pendel fra SLAMP, hvor elegance og sensuel bevægelse blander sig i et fascinerende design.
Leveringstid:  4-6 uger

La Belle Etoile Pendel

DKK 8 500

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

Denne pendellampe er inspireret af en ballerinas yndefulde snurren og indfanger et visuelt sprog af skønhed. Den er omhyggeligt håndlavet i SLAMP's atelier og kombinerer teknologisk innovation og stilistisk originalitet. Den lette, men holdbare konstruktion sikrer dens modstandsdygtighed. LED-kilden kan nemt og hurtigt udskiftes takket være det eksklusive magnetiske ophængningssystem. En hvid tekstur trykt på gennemsigtige polymerer tilføjer et strejf af raffinement til det moderne design.

Designet af Adriano Rachele.

Godt at vide om La Belle Etoile pendlen


- Fremstillet i Italien.
- Genkendeligt, unikt design.
- Let luksus.
- Støvfri, antistatisk behandling.
- Designet af Adriano Rachele.
- Uden brug af hverken lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- Download PDF for mere information.

Vedligeholdelse af pendlen
- Takket være det patenterede LED Magnetic-system kan armaturet fjernes med et enkelt klik, selv når lampen allerede er installeret, så den kan vaskes i brusebadet.

Egenskaber

Om varemærket
SLAMP er et italiensk lampemærke, som blev grundlagt i 1994 af Roberto Ziliani. Med sin kombination af banebrydende teknologi og kunstnerisk deisgn, har de skabt unikke og inspirerende lamper. Virksomheden har vundet internationale priser og er blevet populære blandt designere og designelskere verden over. Hovedkontoret og produktionen er baseret i Rom.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null