Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

La Lollo Applique Væglampe, Guld

La Lollo Applique Væglampe, Guld

DKK 1 990
Vi præsenterer den udsøgte La Lollo Applique Væglampe fra SLAMP, en tidløs hyldest til den pulserende ånd fra de brølende 50'ere.
Leveringstid:  2-3 uger

La Lollo Applique Væglampe

DKK 1 990

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

La Lollo Applique er fremstillet med SLAMPs unikke og eksklusive technopolymerer og udstråler en lysstyrke, der minder om glas, samtidig med at den er ubrydelig, hvilket sikrer både holdbarhed og raffineret æstetik. Væglampen har to lyskilder, der fås i både kolde og varme versioner, så du kan skræddersy lysstemningen efter dine præferencer ved at vælge den rette pære.

Uanset om det drejer sig om at belyse et hyggeligt hjemmemiljø eller om at fremhæve storheden i større gæstfrihedsprojekter, er en enkelt La Lollo Applique stor nok til at skabe en fængslende belysning. Men når disse væglamper multipliceres, forvandler de ethvert rum til en oase af fortryllende udstråling.

Fremstillet i Italien. Designet af Lorenza Bozzoli.

Godt at vide om La Lollo Applique væglampen


- Fremstillet i Italien.
- Genkendeligt, unikt design.
- Let luksus.
- Støvfri, antistatisk behandling.
- Designet af Lorenza Bozzoli.
- Uden brug af hverken lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- Download PDF for mere information.


Egenskaber

Om varemærket
SLAMP er et italiensk lampemærke, som blev grundlagt i 1994 af Roberto Ziliani. Med sin kombination af banebrydende teknologi og kunstnerisk deisgn, har de skabt unikke og inspirerende lamper. Virksomheden har vundet internationale priser og er blevet populære blandt designere og designelskere verden over. Hovedkontoret og produktionen er baseret i Rom.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null