Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

La Lollo Lysekrone Medium, Pewter

La Lollo Lysekrone Medium, Pewter

DKK 6 590
Vi præsenterer den fascinerende La Lollo Lysekrone fra SLAMP, et fascinerende mesterværk, der hylder den glamourøse 50'er-æra.
Leveringstid:  4-6 uger

La Lollo Lysekrone Medium

DKK 6 590

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

La Lollo er udformet med stor kunstfærdighed og består af en række techno-polymercylindre, der udstråler moderne charme gennem deres prismatiske metallisering og slående geometriske mønstre. Disse udsøgte elementer veksler smukt rundt om en strålende, oplyst ring og kaster et fortryllende skær.

Bliv betaget af den tidløse charme i La Lollo-lysekronen fra SLAMP, hvor vintagecharme møder moderne design. Giv dit hjem et løft med denne udsøgte lampe, der fanger essensen af en æra, samtidig med at den får et moderne twist. Oplev magien, og forvandl dine omgivelser til en fængslende oase af stil og glamour.

Fremstillet i Italien. Designet af Lorenza Bozzoli.

Godt at vide om La Lollo lysekronen


- Fremstillet i Italien.
- Genkendeligt, unikt design.
- Let luksus.
- Støvfri, antistatisk behandling.
- Designet af Lorenza Bozzoli.
- Uden brug af hverken lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- Download PDF for mere information.


Egenskaber

Om varemærket
SLAMP er et italiensk lampemærke, som blev grundlagt i 1994 af Roberto Ziliani. Med sin kombination af banebrydende teknologi og kunstnerisk deisgn, har de skabt unikke og inspirerende lamper. Virksomheden har vundet internationale priser og er blevet populære blandt designere og designelskere verden over. Hovedkontoret og produktionen er baseret i Rom.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null