Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Luna Lampe X-Large, 60 cm
-24%
Design House StockholmDesign House Stockholm

Luna Lampe X-Large, 60 cm

DKK 7 280DKK 9 640
Luna pendel i mundblæst hvid opalglas fra Design House Stockholm.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Luna Lampe Hvid

DKK 7 280

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

Luna pendel fra Design House Stockholm, designet af Alexander Lervik. Luna er en pendel som ikke kaster skygger. Lampen er i mundblæst hvid opalglas som afgiver en blødt lys. Lampen kommer med et transparent PVC kabel som bidrager til det minimalistiske udseende. Luna kan med fordel hænges i både stue, køkken eller soveværelset og det enkle design gør at den blander sig perfekt med det øvrige interiør. Lampen findes i flere størrelser så du kan finde den som passer dig bedst.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 7280 kr

Egenskaber

Om varemærket
Design House Stockholm blev grundlagt af Anders Färdig. Design House Stockholm startede som et kreativt produktudviklingsfirma for andre varemærker 1992. År 1997 startede produktlanceringen, først ude var Harri Koskinens Block Lamp som hurtigt blev en verdenssucces. Design House Stockholm mål er, at være et spejl af det bedste fra skandinavisk design.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null