product
1005848Mags Chaiselounge, Højre, Lysegråhttps://www.rum21.dk/mags-chaiselounge-hojre-lysegrahttps://az666937.vo.msecnd.net/67/a89bffc4-1028-4502-a27d-5247b7d260d4OutOfStock24384DKK/mobler/mobler/sofaer/mobler/sofaer/hjorne-divansofaerHay<p><span style="font-size: x-small; font-family: verdana,geneva;">Mags Chaiselounge fra Hay. </span><span style="font-size: x-small; font-family: verdana,geneva;">Hvad gør en sofa flot? Alt det som ikke ses. Fjedringen, sammensætningen af skum og betrækkets holdbarhed. Hay har givet alle disse komponenter høj prioritet ved udformningen af Mags sofa. Det høje armlæn og det dybe sæde gør Mags idealisk til afslapning. Mags sofa er stilren og elegant og passer perfekt i stuen med et par flotte puder i.</span></p><p><span style="font-size: x-small; font-family: verdana,geneva;">Mags er betrukket med stoffet Hallingdal fra Kvadrat, et fint uldstof af 70% ny uld og 30% viskose med en god slidstyrke.</span></p>24384

Mags Chaiselounge, Højre, Lysegrå

DKK 24 384
Leveringstid: 8-10 uger (?)
Delbetal med Klarna (?)

Produktinformation

Mags Chaiselounge fra Hay. Hvad gør en sofa flot? Alt det som ikke ses. Fjedringen, sammensætningen af skum og betrækkets holdbarhed. Hay har givet alle disse komponenter høj prioritet ved udformningen af Mags sofa. Det høje armlæn og det dybe sæde gør Mags idealisk til afslapning. Mags sofa er stilren og elegant og passer perfekt i stuen med et par flotte puder i.

Mags er betrukket med stoffet Hallingdal fra Kvadrat, et fint uldstof af 70% ny uld og 30% viskose med en god slidstyrke.

Egenskaber

Anbefalinger

Her er nogle produkter, vi synes du kan lide.