Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Mida Væg-/Loftslampe 67 cm, Guld

Mida Væg-/Loftslampe 67 cm, Guld

DKK 7 290
Vi præsenterer den ekstraordinære Mida væg-/loftlampe fra SLAMP, et fantastisk lysarmatur, der vil tage dig med storm og føre dig til en fortryllende verden.
Leveringstid:  4-6 uger

Mida Væg-/Loftslampe 67 cm

DKK 7 290

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

Denne udsøgte lampe er inspireret af luksuriøse smykker og er et sandt vidnesbyrd om luksuriøst håndværk. Forestil dig en pavé af ædelstene, der fint indlejrer en næsten usynlig indfatning, mens polerede cabochoner kunstfærdigt er spredt ud over en blomsterkrone, der er prydet med silkeagtige, iriserende sten. Lampen er en sand fest for sanserne og fås i forskellige hypnotiserende farvekombinationer. Hver variant er omhyggeligt håndlavet med opulente materialer som hvidt Opalflex® og trykt Lentiflex®, der skaber en fængslende morphing-effekt. Uanset om du pryder dit loft eller din væg med lampen, bliver den et fantastisk fokuspunkt, der indbyder til beundring og ærefrygt. Fordyb dig i en stemning af overdådighed, når det strålende lys danser gennem de ædelstenslignende elementer og skaber en atmosfære, der udstråler ekstravagance.

Designet af Adriano Rachele.

Godt at vide om Mida Væg-/loftslampen


- Fremstillet i Italien.
- Genkendeligt, unikt design.
- Let luksus.
- Støvfri, antistatisk behandling.
- Designet af Adriano Rachele.
- Lyskilde medfølger ikke.
- Uden brug af hverken lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- Download PDF for mere information.

Vedligeholdelse af Væg-/loftslampen
- Takket være det patenterede LED Magnetic-system kan armaturet fjernes med et enkelt klik, selv når lampen allerede er installeret, så den kan vaskes i brusebadet.

Egenskaber

Om varemærket
SLAMP er et italiensk lampemærke, som blev grundlagt i 1994 af Roberto Ziliani. Med sin kombination af banebrydende teknologi og kunstnerisk deisgn, har de skabt unikke og inspirerende lamper. Virksomheden har vundet internationale priser og er blevet populære blandt designere og designelskere verden over. Hovedkontoret og produktionen er baseret i Rom.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null