Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Model 548 Bordlampe, Poleret Messing / Grå

Model 548 Bordlampe, Poleret Messing / Grå

DKK 11 660
Model 548 er en bordlampe fra Astep med en sofistikeret lyseffekt og justerbart spotlys, som giver en stemning, der kan tilpasses.
Leveringstid:  3-4 uger

Model 548 Bordlampe

DKK 11 660

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Lad mig introducere dig til Model 548 bordlampe, et berømt design af den berømte Gino Sarfatti, bragt til live af Astep. Denne lampe er tro mod sin rige arv fra 1951 og leger med opfattelsen ved at skabe en unik balance mellem lysrefleksion og elegance. Med Model 548 får du diffust og reflekteret lys - takket være det geniale justerbare spotlight, der retter sig mod en reflekterende skærm. Robert Frost sagde engang: "Der har aldrig været et hjerte, der virkelig var stort og generøst, som ikke var fuld af noget guddommeligt." På samme måde er den store diffusor lampens sjæl, som skaber en fortryllende aura i dit personlige rum. Det hvidmalede aluminiumsspot personificerer funktion og æstetik, da det hviler på en stilfuld rørformet arm i poleret eller bruneret messing. Model 548 kombinerer funktionalitet med kunst og stil og har også en diskret optisk lysdæmperkontakt, som holder fast i det originale design og samtidig opgraderer til en økonomisk LED-lyskilde.

Designet af Gino Sarfatti. Originaldesign fra 1951.

Godt at vide om Model 548 bordlampen


- Model 548 er værdsat for det retningsbestemte lys
- Model 548 er også værdsat for dimmerfunktionen.
- Fremstillet i Italien.
- Designet af Gino Sarfatti.
- Lyskilde inkluderet.


Egenskaber

Om varemærket
Astep blev grundlagt i 2014 af den italienske designer Alessandro Sarfatti og kombinerer italiensk designhistorie med skandinavisk elegance. De relancerer ikoniske objekter på en moderne måde og stræber efter at kombinere nye teknologier med respekt for mennesker og miljø.