Nyheder
Belysning
MS021 Bordlampe, Black Pvd
-33%

MS021 Bordlampe, Black Pvd

DKK 4 692DKK 6 999
MS021 er en bordlampe fra Fritz Hansen med et minimalistisk, men funktionelt design med justerbar lampeskærm og dæmpningsfunktion.
Leveringstid:  4-6 uger

MS021 Bordlampe

DKK 4 692

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Pust nyt liv i dit rum med den fortryllende MS021 bordlampe, et emblem for den danske arkitekt og designer Mette Scheldes moderne æstetik. Elsket for sin distinkte cirkelform og den harmoniske blanding af minimalistisk ergonomi med et moderne twist, er denne del af MS-serien fra Fritz Hansen mere end bare en lampe - det er et kunstværk. Oplev fleksibiliteten i den drejelige lampeskærm, der giver dig mulighed for at pege lyset i den retning, du har brug for. Uanset om du læser en roman eller arbejder sent, kan du med et enkelt drej på den vipbare arm eller den drejelige fod manipulere lysstrålen hen, hvor du har brug for den. Men det, der adskiller MS021-bordlampen fra mængden, er den praktiske dæmpningsfunktion.

Fremstillet i Kina. Designet af Mette Schelde. Originaldesign fra 2023.

Godt at vide om MS021 bordlampen


- MS021 er værdsat for den rotérbare lampeskærm
- Drejelig fod.
- Vipbar arm.
- MS021 er også værdsat for den dæmpbare funktion.
- Fra kollektionen MS.
- Designet af Mette Schelde.
- Lyskilde inkluderet.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 4692 kr

Egenskaber

Om varemærket
Mærket, Fritz Hansen, blev grundlagt i 1872 af den driftige møbelsnedker Fritz Hansen i København. Sammen med sin søn Christian Hansen etablerer han en succesfuld møbelfabrik og lægger grunden til det, der bliver et af de mest succesfulde møbelmærker i Danmark. Sammen med ikoniske designere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J Wegner og Verner Panton har Fritz Hansen skabt skandinavisk designhistorie og er i dag et af de mest respekterede mærker inden for møbel- og belysningsdesign.