Nyheder
Belysning
MS022 Bordlampe, Rustfrit Stål
-32%

MS022 Bordlampe, Rustfrit Stål

DKK 3 580DKK 5 299
MS022 er en bordlampe fra Fritz Hansen i et minimalistisk design med drejelig lampeskærm og integreret dæmpningsfunktion.
Leveringstid:  4-6 uger

MS022 Bordlampe

DKK 3 580

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Forvandl dit rum med bordlampen MS022 fra Fritz Hansen. Denne moderne og minimalistiske lampe er designet af den anerkendte danske designer Mette Schelde og udstråler moderne flair og tidløst design. Fra din hyggelige læsekrog til dit kontorbord vil MS022-lampens kølige, rene linjer og bløde kurver bringe et strejf af raffinement og elegance til ethvert hjørne af dit hjem. Men det handler ikke kun om udseendet! Den drejelige lampeskærm giver dig mulighed for at justere lysets retning, perfekt til midnatslæsning eller til at oplyse dine brainstorming-sessioner. Og med dæmpningsknappen, der er praktisk placeret på basen, kan du tilpasse lysstyrken til den rette stemning - fra forfriskende dagslys til fokuseret arbejde til varmt, blødt lys til en beroligende atmosfære.

Fremstillet i Kina. Designet af Mette Schelde. Originaldesign fra 2023.

Godt at vide om MS022 bordlampen


- MS022 er værdsat for den rotérbare lampeskærm
- Fra kollektionen MS.
- MS022 er også værdsat for den dæmpbare funktion.
- Designet af Mette Schelde.
- Lyskilde inkluderet.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 3580 kr

Egenskaber

Om varemærket
Mærket, Fritz Hansen, blev grundlagt i 1872 af den driftige møbelsnedker Fritz Hansen i København. Sammen med sin søn Christian Hansen etablerer han en succesfuld møbelfabrik og lægger grunden til det, der bliver et af de mest succesfulde møbelmærker i Danmark. Sammen med ikoniske designere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J Wegner og Verner Panton har Fritz Hansen skabt skandinavisk designhistorie og er i dag et af de mest respekterede mærker inden for møbel- og belysningsdesign.