Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Over Me 40 Loftslampe/Væglampe, Mørkegrå
-30%

Northern

Over Me 40 Loftslampe/Væglampe, Mørkegrå

DKK 2 373DKK 3 390
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Over Me 40 Loftslampe/Væglampe, Hvid

DKK 2 373

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Above loftslampe/væglampe fra Northern, designet af Morten & Jonas. Above er en elegant lampe med en rund glødende glasplade som kaster et smukt skyggende lys rundt om sig. Med sit minimalistiske udseende passer lyskilden mindst lige så godt i loften som på væggen og bliver et samlingspunkt på en moderne måde. Above er fremstillet i to størrelser og fås i dusty blue, mørkegrå og off-white, hvilket gør den perfekt til alle rum. Lampen er desuden certificeret til brug i våde rum.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 2373 kr

Egenskaber

Om varemærket
Northern er en Nordisk skaber af belysning. De producerer designlamper og stemningslys inspireret af vores unikke nordiske natur, kultur, samfund og det specielle lys som omgiver os. Skaberne bag lamperne er både unge, 'up-coming' talenter og velrenomerede designere.