Nyheder
Belysning
PH 3/2 Pendel, Krom
-20%

PH 3/2 Pendel, Krom

DKK 5 160DKK 6 450
PH 3/2 pendel fra Louis Poulsen med et tidløst design til at holde i generationer.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

PH 3/2 Pendel

DKK 5 160

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!

10-70% rabat på tusindvis af produkter

Cyber Week hos Rum21 er her! Denne uge er sidste chance for at få op til 70 % rabat på tusindvis af produkter. Vores Cyber Week-tilbud gælder indtil den 3. december, så sørg for at få fat i årets designkup, inden ugen slutter.

Til tilbuddet
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
Åbent køb indtil 31/1-2024
Gratis fragt!

Produktinformation

PH 3/2 pendel fra Louis Poulsen med et tidløst design til at holde i generationer. Den har et reflekterende treskærmssystem i mundblæst opalglas med en skinnende yderside og en sandblæst, mat inderside Giver et behageligt lys. En perfekt lampe til at hænge over køkkenøen eller spisebordet for at få lidt ekstra lys. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.

Designet af Poul Henningsen.

Godt at vide om PH 3/2 pendlen


- PH 3/2 er værdsat for det tidløse design
- PH 3/2 er også værdsat for det diffuse lys.
- Fremstillet af opalglas og messing.
- Pendlen findes i forskellige farver.
- Fra kollektionen PH.
- Lyskilde medfølger ikke.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 5160 kr

Egenskaber

Om varemærket
Hos Louis Poulsen skal funktion og design supplere hinanden. Enkelhed kombineret med optimal lysteknik har gennem flere årtier skabt et produktprogram som passer alle arkitektoniske stilarter og kulturer. En lampe fra Louis Poulsen er en udemærket investering. Dens kvalitet og funktion står i mange år.
Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Cyber Week 2023 Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null