Nyheder
Møbler
-23%

PH 3/3 Pendel, Metal Sort / Glas

DKK 6 270DKK 8 095
Pendel fra Louis Poulsen. Pendlen har et elegant design med en æstetisk tiltalende form og klassiske materialer og tre reflekterende lampeskærme med et blændfrit, behageligt lys.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

PH 3/3 Pendel

DKK 6 270

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

PH 3/3 pendel fra Louis Poulsen med et elegant design med en æstetisk tiltalende form og klassiske materialer. Den har tre reflekterende lampeskærme med et blændfrit, behageligt lys. En perfekt detalje til ethvert rum i dit hjem.

Designet af Poul Henningsen.

Godt at vide om PH 3/3 pendlen


- Elegant design.
- Æstetisk tiltalende form.
- Blændfrit lys.
- Lyskilde medfølger ikke.
- E27
- 60 Watt
- Skærmhøjde: 300 mm.
- Skærmdiameter: 284 mm.
- Ledningslængde: 4000 mm.
- 220-240 V.
- IP-klasse: IP 20.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 6270 kr

Egenskaber

Om varemærket
Hos Louis Poulsen skal funktion og design supplere hinanden. Enkelhed kombineret med optimal lysteknik har gennem flere årtier skabt et produktprogram som passer alle arkitektoniske stilarter og kulturer. En lampe fra Louis Poulsen er en udemærket investering. Dens kvalitet og funktion står i mange år.
Møbler Belysning Indretning Servering Tæpper Tekstil Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Gift Guide Bæredygtighed Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 null null