Nyheder
Møbler

PH 5/5 Pendel, Metal Sort

DKK 13 950
Dæmpbar pendel fra Louis Poulsen. Pendlen har et elegant design med en æstetisk tiltalende form og klassiske materialer og indbygget LED.
Leveringstid:  2-3 uger

PH 5/5 Pendel

DKK 13 950

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Dæmpbar PH 5/5 pendel fra Louis Poulsen med et elegant design med en æstetisk tiltalende form og klassiske materialer. Den har indbygget LED og tre reflekterende lampeskærme med et blændfrit, behageligt lys. En perfekt detalje til ethvert rum i dit hjem.

Designet af Poul Henningsen.

Godt at vide om PH 5/5 pendlen


- Elegant design.
- Æstetisk tiltalende form.
- Indbygget LED.
- Blændfrit lys.
- 41.0 Watt
- Kelvin: 2700 K
- Bredde: 500 mm.
- Højde: 430 mm.
- Skærmhøjde: 430 mm.
- Skærmdiameter: 500 mm.
- Ledningslængde: 4000 mm.
- 220-240 V.
- IP-klasse: IP 20.


Egenskaber

Om varemærket
Hos Louis Poulsen skal funktion og design supplere hinanden. Enkelhed kombineret med optimal lysteknik har gennem flere årtier skabt et produktprogram som passer alle arkitektoniske stilarter og kulturer. En lampe fra Louis Poulsen er en udemærket investering. Dens kvalitet og funktion står i mange år.
Møbler Belysning Indretning Servering Tæpper Tekstil Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Gift Guide Bæredygtighed Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 null null