Nyheder
Belysning
PH Artichoke Pendel 480 mm, Sort
-18%

PH Artichoke Pendel 480 mm, Sort

DKK 61 360DKK 74 450
Pendel fra Louis Poulsen. Pendlen har et moderne design med to og halvfjerds kronblade i tolv præcist placerede rækker med seks kronblade i hver og en høj lyskvalitet Giver et behageligt lys.
Leveringstid:  2-3 uger

PH Artichoke Pendel

DKK 61 360

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

PH Artichoke pendel fra Louis Poulsen med et moderne design med to og halvfjerds kronblade i tolv præcist placerede rækker med seks kronblade i hver. Den har en høj lyskvalitet Giver et behageligt lys. En perfekt loftslampe til stuen eller spisestuen for at give lidt ekstra lys over bordet. Vælg mellem forskellige farver og størrelser.

Designet af Poul Henningsen.

Godt at vide om PH Artichoke pendlen


- Moderne design.
- Blændfrit lys.
- Høj lyskvalitet.
- E27
- Ledningslængde: 4000 mm.
- Pendlen passer godt i stuen.
- IP-klasse: IP 20.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 63280 kr

Egenskaber

Om varemærket
Hos Louis Poulsen skal funktion og design supplere hinanden. Enkelhed kombineret med optimal lysteknik har gennem flere årtier skabt et produktprogram som passer alle arkitektoniske stilarter og kulturer. En lampe fra Louis Poulsen er en udemærket investering. Dens kvalitet og funktion står i mange år.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null