Nyheder
Belysning
Pine Sidebord Ø45 cm, Pine
Normann CopenhagenNormann Copenhagen

Pine Sidebord Ø45 cm, Pine

DKK 4 999
Pine sidebordet fra Normann Copenhagen er et skulpturelt bord i massivt fyrretræ med et naturligt og skandinavisk udtryk.
Leveringstid:  3-4 uger

Pine Sidebord

DKK 4 999

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Pine sidebordet fra Normann Copenhagen er et skulpturelt bord i massivt fyrretræ med et naturligt og skandinavisk udtryk. Et tidløst møbel med et eksperimentelt, innovativt design, der passer perfekt ind i det skandinaviske hjem. Pine-sidebordet er fremstillet af massivt fyrretræ for at sikre den højeste kvalitet og er også designet til at passe ind i forskellige miljøer og tilføje både funktionalitet og stil til omgivelserne. Vælg mellem forskellige finishes og størrelser afhængigt af dine specifikke behov og præferencer. Pine-sidebordet er en fantastisk tilføjelse til dit hjem og vil give din indretning et moderne touch, der vil holde år efter år.

Fremstillet i Danmark. Designet i Danmark af Simon Legald.

Godt at vide om Pine sidebordet


- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.
- Træ er et naturligt materiale hvor årer og mærker kan forekomme.
- Fremstillet af massivt fyrretræ.
- Fremstillet i Danmark.
- Designet i Danmark af Simon Legald.
- Dette produkt leveres samlet.


Egenskaber

Om varemærket
Normann blev grundlagt 1999 af Jan Andersen og Poul Madsen og har siden da udvidet og sælger i dag sine produkter i mere end 77 lande. Under de første fem år producerede de mere end 39 produkter med stor variation og samarbejde også med etablerede designere og unge talenter fra hele verden.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null