Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Rely HW89 Barstol, Bronze / Nimbus
&Tradition - Andtradition&Tradition - Andtradition

Rely HW89 Barstol, Bronze / Nimbus

DKK 5 495
Rely HW89 barstol fra &Tradition med en fornem, skandinavisk fremtoning og premium kvalitet høj komfort. Egnet til brug i både private og offentlige miljøer.
Leveringstid:  6-8 uger

Rely HW89 Barstol

DKK 5 495

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Rely HW89 barstol fra &Tradition med en fornem, skandinavisk fremtoning og premium kvalitet høj komfort. Egnet til brug i både private og offentlige miljøer. Barstol med en bronzeret fod i stål med et sæde i genanvendt polypropylen og koldskum og et højkvalitets, hårdført betræk.

Designet af Hee Welling. Originaldesign fra 2022.

Godt at vide om Rely HW89 barstolen


- Designeren er Hee Welling.
- Fra kollektionen Rely.
- Dybde: 450 mm.
- Bredde: 440 mm.
- Højde: 885 mm.
- Sædehøjde: 765 mm.
- Vægt: 6.45 kg.

Vedligeholdelse af barstolen
- Download PDF for mere information.



Egenskaber

Om varemærket
Det nordiske arv møder form. Materiale møder potentiale. &Tradition's mål er at sammenføje disse værdier til moderne design, omforme, omdefinere og genopfinde materialer, tekniker og former. &Tradition omfatter gårdsdagens mestre og talangerne som kan skabe framtidens klassikere. &Tradition tror på design som er lavet for at holde. I &Tradition's sortiment fås bl.a. lampen Flowerpot, en designklassiker skabt af den danske indretningsdesigner Verner Panton.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null