Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Ronde Loftslampe Ø40cm, Rusty
-37%
Gubi - logotype - Rum21.dkGubi - logotype - Rum21.dk

Ronde Loftslampe Ø40cm, Rusty

DKK 1 977DKK 3 135
Leveringstid:  2-3 uger

Ronde Loftslampe Ø40cm, Anthracite

DKK 1 977

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Ronde pendel fra Gubi, designet af Oliver Schick. Denne klokkeformet og moderne pendel har en ultramat lakering som giver den et udseende som minder om keramik. En unik detalje på lampen er toppen som åbner sig som en krave. Dette gør, at Ronde ikke bare har et lys som går ned. Lyset stråler fra toppens åbning og giver et blødt og behageligt lys også på ledningen og op mod loftet. Pendelen har en sort tekstilledning som er 5 meter lang, loftkop indgår. Lampes sælges uden lyskilde.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 1955 kr

Egenskaber

Om varemærket
GUBI er et dansk designfirma grundlagt i 1967 af forældrene af Jacob Gubi Olsen, som i dag driver virksomheden. GUBI har en vision om at skabe tidløst design med æstetik, innovation, funktionalitet og kvalitet som nøgleord. De vil altid være i spidsen for det moderne design, der stimulerer sanserne, er smukt og funktionelt. GUBI har skabt flere moderne design klassikere i samarbejde med kendte designere som Greta Grossman og GamFratesi.