Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Rosy Angelis Gulvlampe, Grå
-29%
Flos - logotype - Rum21.dkFlos - logotype - Rum21.dk

Rosy Angelis Gulvlampe, Grå

DKK 3 816DKK 5 370
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Rosy Angelis Gulvlampe, Grå

DKK 3 816

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

Rosy Angelis gulvlampe fra Flos, designet af Phillipe Starck. En meget smuk lampe som vil blive en flot detalje og som samtidigt giver det lys du behøver. Lampen består af tre ben i aluminium som sammen med det lette stof bliver en perfekt kombination. Stoffet over lampeskærmen sidder løst, som et spøgelse og giver et behageligt dæmpet lys. Det går at indstille lysstyrken med lampens dæmper.

Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 3975 kr

Egenskaber

Om varemærket
Flos blev grundlagt 1962. Samme år startede firmaet produktionen af en række lamper, som blev nogle af de største klassikere indenfor italiensk industriel design. Et par af disse lamper er Arco og Splügen Brau, formgiveren af Achille og Piergiacomo Castiglioni som tak være sit tidsløse design og tekniske fordel stadigvæk produceres den dag idag.