Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Be the first to find out!Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om alle vores Black Week-tilbud direkte i din indbakke.

IndholdHvornår er det Black Friday 2023?

Black Friday finder sted i slutningen af november og varer hele ugen. I Black Week tilbyder vi et bredt udvalg af produkter inden for belysning, møbler, indretning, tekstiler og porcelæn. Sørg for at købe julegaver til dig selv, dine venner og familie til ekstra gode priser allerede i slutningen af november hos os på Rum21.dk.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en shoppingdag, der stammer fra USA og markerer starten på julehandlen, som starter efter Thanksgiving. I Danmaek blev Black Friday en populær shoppingdag i begyndelsen af 2010'erne, da flere butikker blev opmærksomme på dagen. Mange online- og fysiske butikker har ekstra gode tilbud i løbet af ugen og Black Friday-weekenden. Mandagen efter Black Week, Cyber Monday, byder også på fantastiske tilbud, som du ikke må gå glip af.

Hvilke Black Friday-tilbud kan du finde hos Rum21?

Hos Rum21 finder du fantastiske nye Black Friday-tilbud på møbler, belysning, indretning og tekstiler mellem den 20. og 27. november. I løbet af ugen vil vi have ekstra gode priser på mange af vores mest populære mærker, så sørg for at holde dig opdateret om dagens eksklusive tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev!