Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

SB Cinquantotto Pendel, 32 cm

SB Cinquantotto Pendel, 32 cm

DKK 5 825
SB Cinquantotto er en pendel fra Astep med et tidløst design og en stærk tilstedeværelse.
Leveringstid:  3-4 uger

SB Cinquantotto Pendel

DKK 5 825

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Tilføj et strejf af tidløs elegance til dit rum med SB Cinquantotto-pendlen fra Astep. Med sit klassiske design, der går tilbage til 1958, har denne pendel bevist, at ægte stil aldrig falmer. Den fås i to størrelser, og den større pendel med en diameter på 32 cm har en imponerende tilstedeværelse, som gør den til et ideelt midtpunkt på spisebordet. Dens omgivende lys kan sætte scenen for intime middagsselskaber eller familiemåltider. Den mere lille pendel på 20 cm er beskeden i størrelsen, men har stadig den samme tidløse appel. Denne stilfulde pendel kan give karakter til et arbejdsværelse eller en hyggelig læsekrog. SB Cinquantotto-pendlen er ikke bare en lampe, den er et samtaleemne, et stykke historie og et emblem for vedvarende smag.

Originaldesign fra 1958.

Godt at vide om SB Cinquantotto pendlen


- SB Cinquantotto er værdsat for det tidløse design
- Pendlen kommer i 2 forskellige størrelser.
- Fremstillet i Italien.
- Lyskilde inkluderet.


Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 4026 kr

Egenskaber

Om varemærket
Astep blev grundlagt i 2014 af den italienske designer Alessandro Sarfatti og kombinerer italiensk designhistorie med skandinavisk elegance. De relancerer ikoniske objekter på en moderne måde og stræber efter at kombinere nye teknologier med respekt for mennesker og miljø.