Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Soft Serve Bordlampe Grande, Vanilla Bean

Soft Serve Bordlampe Grande, Vanilla Bean

DKK 2 700
Soft Serve Grande er en større bordlampe fra Créme Atelier, der er inspireret af den nostalgiske, lette og luftige soft serve-is. Det er et tidløst og unikt stykke, der vil vare i generationer fremover.
Leveringstid:  1-2 uger

Soft Serve Bordlampe Grande

DKK 2 700

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Soft Serve Grande er en større bordlampe fra Créme Atelier, der er inspireret af den nostalgiske, lette og luftige soft serve-is. Det er et tidløst og unikt stykke, der vil vare i generationer fremover. Lampen fås i en række beroligende farver, fra vaniljestang til matcha, vild donut, rabarber, stikkelsbær og mokka. Vælg en af disse uimodståelige smagsvarianter for at gøre dit hjem mere indbydende. Soft Serve er lavet i Stockholm af 3D-printet, biologisk nedbrydeligt plastik med en printtid på fjorten timer. På grund af 3D-printprocessen kan der forekomme variationer i tekstur og farve. Med dens dæmpbare funktion kan du justere lysstyrken efter behov.

Fremstillet i Sverige.

Godt at vide om Soft Serve bordlampen


- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.
- Soft Serve er værdsat for den unikke form med inspiration fra let og luftig softice
- Soft Serve er også værdsat for den bæredygtige fremstillingsproces i Stockholm.
- Dæmpbar funktion til at regulere lysstyrken.
- Lyskilde inkluderet.
- Fra kollektionen Soft Serve.
- Eksklusivt specialfremstillet lampe på forespørgsel.
- 3D-printet, biologisk nedbrydelig plast.
- Vælg mellem forskellige farver.
- Download PDF for mere information.


Egenskaber

Om varemærket
Crème Atelier er et prisbelønnet svensk mærke, der designer bæredygtig 3D-printet belysning. Crème Atelier blev grundlagt af Jacqueline Kessidis og Lucas Lind i Stockholm, som sammen ønskede at skabe et brand, der producerer smukke produkter med en bæredygtig fremstillingsproces. Og det lykkedes for dem - alle Crème Atelier-lamper er fremstillet af plantebaseret plastik, genbrugt fødevareemballage og genbrugt PLA. Og deres lamper er mere end bare bæredygtige - deres legende glaslamper er glædespredere i etyderst elegant og smagfuldt design.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null