Nyheder
Belysning
Soft Serve Pendel 01, Krom

Soft Serve Pendel 01, Krom

DKK 1 500
Soft Serve 01 er en pendel fra Créme Atelier, der er inspireret af den nostalgiske, lette og luftige softserve-is. Det er et holdbart produkt med et moderne twist, skabt til at bringe glæde og unikke til dit hjem.
Leveringstid:  6-8 uger

Soft Serve Pendel 01

DKK 1 500

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Soft Serve 01 er en pendel fra Créme Atelier, der er inspireret af den nostalgiske, lette og luftige softserve-is. Det er et holdbart produkt med et moderne twist, skabt til at bringe glæde og unikke til dit hjem. Lampen har en struktureret overflade og bløde luftige former med en finurlig illusion af luftige, svævende isskyer. Soft Serve er lavet i Stockholm af 3D-printet, biologisk nedbrydeligt plastik med en printtid på tretten timer. På grund af 3D-printprocessen kan der være variationer i tekstur og farve, hvilket gør det til et unikt stykke i dit hjem.

Fremstillet i Sverige.

Godt at vide om Soft Serve pendlen


- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.
- Soft Serve er værdsat for den unikke form med inspiration fra let og luftig softice
- Soft Serve er også værdsat for den bæredygtige fremstillingsproces i Stockholm.
- Fra kollektionen Soft Serve.
- Eksklusivt specialfremstillet lampe på forespørgsel.
- 3D-printet, biologisk nedbrydelig plast.
- Lyskilde medfølger ikke.
- Vælg mellem detaljer i krom og messing.
- Download PDF for mere information.


Egenskaber

Om varemærket
Crème Atelier er et prisbelønnet svensk mærke, der designer bæredygtig 3D-printet belysning. Crème Atelier blev grundlagt af Jacqueline Kessidis og Lucas Lind i Stockholm, som sammen ønskede at skabe et brand, der producerer smukke produkter med en bæredygtig fremstillingsproces. Og det lykkedes for dem - alle Crème Atelier-lamper er fremstillet af plantebaseret plastik, genbrugt fødevareemballage og genbrugt PLA. Og deres lamper er mere end bare bæredygtige - deres legende glaslamper er glædespredere i etyderst elegant og smagfuldt design.
Belysning Møbler Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Udendørsmøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null