Nyheder
Belysning

String: Entréen

Entréen - Det første indtryk af dit hjem. Da du kun har ét første indtryk, er det vigtigt at det er godt. String® System har taget højde for dette og har designet en række hylder og tilbehør, der er ideelle som entrémøbler. Her har vi samlet færdige pakker, der er perfekte til at indrette gangen. I entréen er opbevaring det vigtigste, uanset om det er stort eller småt, er opbevaringsløsninger alfa og omega for en velfungerende hverdag.

Viser 11 produkter
Beige
Sort
Grå
Hvid
StringPå lager
String Hylde Kombination S Entré, Sort
DKK 7 758
StringBestillningsvare
String Hylde Kombination T Entré, Beige
DKK 9 390

IndholdEntréopbevaring

Opbevaring til den lile og store entré

Med String's forskellige moduler, reoler og gavle er det nemt at beslutte, hvor stort opbevaringssystemet skal være. Smart opbevaring til den lille entré og endda praktisk til den store entré. Vægmonteret opbevaring er pladsbesparende og gør rengøringen let. I den lille gang kan den mindste stringhylde, String Pocket, være en god idé. Med kroge og stænger r det også en smart opbevaringsløsning med massere af plads.

Opbevaring til overtøj

String® System har også skohylder, hvor hver hylde har plads til mindst fem par sko. Skuffer, skabe og flere tilbehør gør String reolsystemet til det ultimative opbevaringssystem til entréen med plads til hele familiens overtøj.

Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null