Inspiration
Søg
Favoritter Favoritter
FavoritterFavoritter
FavoritterFavoritter
Møbler
En kat som tænder en lampe ?????Her var det tomt
Udforske vores sortiment
NyhederVaremærkerTilbudInspirationDesignere

Hurtig leveringer

Over 13 000 produkter på lager

Altid prisgaranti

Shop/String Hyldesystem/String-reoler til entréen

String-reoler til entréen

Entréen - Det første indtryk af dit hjem. Da du kun har ét første indtryk, er det vigtigt at det er godt. String® System har taget højde for dette og har designet en række hylder og tilbehør, der er ideelle som entrémøbler. Her har vi samlet færdige pakker, der er perfekte til at indrette gangen. I entréen er opbevaring det vigtigste, uanset om det er stort eller småt, er opbevaringsløsninger alfa og omega for en velfungerende hverdag.

Viser 11 produkter
Beige
Sort
Grå
Hvid
StringBestillningsvare
String Hylde Kombination T Entré, Sort
DKK 9 010

IndholdEntréopbevaring

Opbevaring til den lile og store entré

Med String's forskellige moduler, reoler og gavle er det nemt at beslutte, hvor stort opbevaringssystemet skal være. Smart opbevaring til den lille entré og endda praktisk til den store entré. Vægmonteret opbevaring er pladsbesparende og gør rengøringen let. I den lille gang kan den mindste stringhylde, String Pocket, være en god idé. Med kroge og stænger r det også en smart opbevaringsløsning med massere af plads.

Opbevaring til overtøj

String® System har også skohylder, hvor hver hylde har plads til mindst fem par sko. Skuffer, skabe og flere tilbehør gør String reolsystemet til det ultimative opbevaringssystem til entréen med plads til hele familiens overtøj.

Møbler Belysning Indretning Servering Tæpper Tekstil Børn Havemøbler  Inspiration Nyheder Tilbud Gavekort Varemærker Designere #rum21dk Gaveidéer Outdoor Season Kundeservice Om Rum21 null null