Nyheder
Belysning
TS Sidebord 40 cm, Messing / Hvidt Carrara marmor
-34%
Gubi - logotype - Rum21.dkGubi - logotype - Rum21.dk

TS Sidebord 40 cm, Messing / Hvidt Carrara marmor

DKK 3 939DKK 5 999
TS er et sidebord fra GUBI, som vil være en fantastisk tilføjelse til dit hjem.
Leveringstid:  2-3 uger

TS Sidebord 40 cm

DKK 3 939

10-50% rabat på møbler

Cyber Week hos Rum21 er her! Denne uge er sidste chance for at få op til 50 % rabat på tusindvis af produkter. Vores Cyber Week-tilbud gælder indtil den 3. december, så sørg for at få fat i årets designkup, inden ugen slutter.

Til tilbuddet
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
Åbent køb indtil 31/1-2024

Produktinformation

Dette sidebord er skabt af de kreative møbeldesignere GamFratesi og er en fantastisk kombination af form og funktion. Det eksklusive look med det skulpturelle design og de sofistikerede detaljer vil øjeblikkeligt løfte rummet. De slanke ben og smukke krydsende detaljer giver dig et bord, der ikke kun er praktisk, men også et kunstværk i sig selv. Anvendelsesmulighederne for TS sidebord er uendelige. Placer det ved siden af din yndlingslænestol, så du har bøgerne og kaffekoppen inden for rækkevidde. Brug det som et elegant sengebord eller hjørnebord i dit soveværelse. Eller hvorfor ikke som et eksklusivt sted til dine smukke nipsgenstande. Bordpladen giver masser af plads, og de krydsende detaljer giver ekstra stabilitet og styrke. Så lad TS sidebordet fra GUBI være det perfekte personlige touch til dit hjem.

Designet af GamFratesi.

Godt at vide om TS sidebordet


- Sidebordet findes i forskellige design.
- Sidebordet kommer i forskellige størrelser.
- Kombinér sidebordet med et Console bord fra GUBI.
- Designet af GamFratesi.

Vedligeholdelse af sidebordet
- Download PDF for mere information.Prishistorik

Den laveste salgspris for dette produkt i de sidste 30 dage før kampagnens start er 4091 kr

Egenskaber

Om varemærket
GUBI er et dansk designfirma grundlagt i 1967 af forældrene af Jacob Gubi Olsen, som i dag driver virksomheden. GUBI har en vision om at skabe tidløst design med æstetik, innovation, funktionalitet og kvalitet som nøgleord. De vil altid være i spidsen for det moderne design, der stimulerer sanserne, er smukt og funktionelt. GUBI har skabt flere moderne design klassikere i samarbejde med kendte designere som Greta Grossman og GamFratesi.
Belysning Møbler Jul Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Havemøbler  Nyheder Tilbud Cyber Week 2023 Inspiration Varemærker Designere Gavekort Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null