Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Upper Stige, Crystal
Kartell - møbler - logo - Rum21.dkKartell - møbler - logo - Rum21.dk

Upper Stige, Crystal

DKK 3 040
Øverst er en Kartell-stige med et foldbart design og tre trin.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

Upper Stige

DKK 3 040

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Med sit stilfulde og sammenklappelige design er denne stige perfekt til både hjemmet og kontoret. De tre trin er perfekte til svært tilgængelige steder og gør det nemt og bekvemt at udføre forskellige opgaver, såsom at nå høje hylder, skifte en pære eller gøre rent over skabe. Men det er ikke kun funktionaliteten, der gør Upper Ladder til et fantastisk produkt - den er også designet af Alberto Meda, hvilket giver den en sofistikeret og moderne æstetik. Uanset om du er en stolt husejer, iværksætter eller kontoransat, er Upper Ladder et uundværligt værktøj, der vil gøre dit liv lettere.

Polykarbonat 2.0 er en særlig type materiale skabt af Kartell. Det er fremstillet ved brug af andengenerations vedvarende polymer, der kommer fra cellulose og papiraffald. Processen der bruges til at fremstille det er certificeret af ISCC, hvilket betyder, det opfylder særlige standarder for miljøsikkerhed.

Godt at vide om Upper stigen


- Upper er værdsat for det gennemtænkte, smukke design
- Stige i polykarbonat.
- Designet af Alberto Meda.
- Dette produkt er ikke samlet ved levering.


Egenskaber

Om varemærket
Kartell er et av verdens ledende firmaer indenfor salg af designede møbler. Som verdensledende indenfor anvendelse af plastikmateriale producerer Kartell en originel, varieret og bred kollektion som er unik. Siden starten 1949 har de vundet den prestigefulde designpris 'Compasso 'Compasso d’Oro' ni gange.