Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

EnglessonEnglesson
Englesson er en svensk familievirksomhed der har eksisteret i mere end 50 år. Det begyndte da Staffan Englesson fremstillede et bord til sin hustru Marilene. Bordet fik megen opmærksomhed og Staffan fortsatte med at fremstille bordet i sin garage. Det varede ikke længe inden fremstillingen blev udviddet og sammen med sin hustrus store interesse for indretning, har Staffan og Marilene skabt det som Englesson i dag er kendt for. Gedigne, klassiske og kvalitetsfyldte træ og polstrede møbler i godt design.
Viser 187 produkter
Beige
Sort
Brun
Grå
Transparent
Hvid
EnglessonBestillningsvare
Mind Sofa 3,5-seat Pk2, Vivaro Midnight Blue 51
DKK 21 427
EnglessonBestillningsvare
2000 Coffee table 125x65x50, Natural Oak
DKK 6 310

IndholdSvenske designmøbler

Englesson er et svensk familievirksomhed som har eksisteret i mere end 50 år. Det hele begyndte med et messingbord som Staffan Englesson fremstillede til sin hustru Marilene. Bordet fik megen opmærksomhed og Staffan fortsatte med at fremstille bordet i sin garage. Med en stærk drivkraft og dygtig håndværk fremstillede han nye og spændende designs med klassisk stil og der gik ikke længe før produktionen blev udviddet med både borde, hylder, spejle og lampetter i messing.

Staffans hustru Marilenes store interesse for indretning første til samarbejde med arkitekter og sammen har de udført indretningsopgaver for bl.a Grand Hotel og Strand Hotel i Stockholm. I 90'erne startede sønnerne Michael og Johan i virksomheden og her rettede virksomheden opmærksomheden fra møbler af metal, til træ og polstrede møbler. I 2010 indviede man et nyt produktionsanlæg til produktion af senge.