Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Gnosjö KonstsmideGnosjö Konstsmide
Gnosjö Konstsmide er en virksomhed, der blev grundlagt i 1942 af en tidligere buschauffør ved navn Gunnar Johansson. Siden da har virksomheden været drevet af familien Johansson i Gnosjö i over 80 år. Gnosjö Konstsmide er kendt for sin jule- og udendørsbelysning, og deres sortiment består af produkter, der lever op til høje standarder for kvalitet, sikkerhed samt stilfuldt og funktionelt design.
Viser 19 produkter
Sort
Brun
Grå
Hvid
Gnosjö Konstsmide På lager
Ravello Gulvlampe Bærbar Sort, 300 mm
DKK 875

IndholdGnosjö Konstsmide - En 80-årig tradition for belysning af høj kvalitet

Gnosjö Konstsmide er en virksomhed, der blev grundlagt i 1942 af en tidligere buschauffør ved navn Gunnar Johansson. Siden da har virksomheden været drevet af Johansson-familien i Gnosjö i over 80 år. Gnosjö Konstsmide er kendt for deres jule- og udendørsbelysning, og deres sortiment består af produkter,der lever op til høje standarder for kvalitet, sikkerhed samt stilfuldt og funktionelt design. Disse egenskaber har hjulpet virksomheden med at opbygge et stærkt brand og en loyal kundebase.

Fra smedning til belysning

Gennem årene har virksomheden en stærk tradition for håndværk og kunstsmedning, hvilket har bidraget til deres ry som en førende producent af belysningsprodukter. De bruger moderne teknologi til at skabe innovative løsninger, samtidig med at de bevarer deres traditionelle håndværk.