Nyheder
Belysning
NuuraNuura
Nuura er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2017 af Sofie Refer, Nadia Lassen og Peter Østerberg. Virksomhedens primære fokus er at skabe belysningsprodukter, der redefinerer atmosfæren i hjemmet. Hos Nuura finder du lamper af højeste kvalitet med nøje udvalgte materialer, farver og designmønstre inspireret af det nordiske lys.
Viser 204 produkter
Sort
Messing
Bronze
Guld
Grå
Sølv
Transparent
Hvid
NuuraBestillningsvare
Ny!
Baldakin, Hvid
DKK 799
NuuraBestillningsvare
-25%
LED Lyskilde E14 3.5W 210lm 2200K Dæmpbar
DKK 119DKK 159
NuuraBestillningsvare
Ny!
Petalii Gulvlampe, Hvid / Messing
DKK 9 999

IndholdUnik og æstetisk belysning fra Nuura

Nuura er det danske belysningsbrand, der har revolutioneret boligindretningen med sin unikke og æstetisk tiltalende belysning. Med en historie, der går tilbage til 2017, er Nuura hurtigt blevet synonymt med overlegen kvalitet, banebrydende design og en passion for at skabe belysningsprodukter, der går ud over det sædvanlige.

Navnet Nuura symboliserer både lys og ære. Inspireret af det fortryllende nordiske landskab og samspillet mellem lys og natur, er målet at oplyse rum med essensen af kvalitetslys og endeløs glæde.

Belysning Møbler Havemøbler  Indretning Tekstil Tæpper Servering Børn Jul Nyheder Tilbud null Inspiration Varemærker Designere Gavekort Gift Guide Bæredygtighed null Kundeservice Om Rum21 null null