Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Veli Aurea Pendel Hvid / Guld, 42 cm
Nyhed!

Veli Aurea Pendel Hvid / Guld, 42 cm

DKK 4 200
Veli Aurea er et vedhæng fra SLAMP med et design i hvid og guld af Adriano Rachele, der elegant fremhæver ethvert rum.
Leveringstid:  4-6 uger

Veli Aurea Pendel Hvid / Guld

DKK 4 200

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Oplev elegancen i Veli Aurea, en fantastisk pendel, der er udtænkt af den kreative designer Adriano Rachele. Italiensk håndværk møder innovativt design; denne skønhed er fremstillet i Italien med materialer af højeste kvalitet - LENTIFLEX® og Opalflex® - kendt for deres fængslende lyseffekter og holdbare konstruktion. Med sin luksuriøse hvide og gyldne finish kaster Veli Aurea et varmt, fortryllende skær, der forvandler ethvert rum - hvad enten det er spisestuen til intime sammenkomster, soveværelset til en fredfyldt atmosfære, køkkenet til en indbydende charme eller stuen til stilfulde aftener. Denne lampe er ikke bare et armatur; det er et midtpunkt, der siger meget om din smag for de finere ting.

Designet af Adriano Rachele.

Godt at vide om Veli Aurea pendlen


- Veli Aurea er værdsat for det innovative design
- Fra kollektionen Veli.
- Pendlen kommer i forskellige størrelser.
- Fremstillet i Italien.
- Designet af Adriano Rachele.
- Lyskilde medfølger ikke.

Vedligeholdelse af pendlen
- Takket være det patenterede LED Magnetic-system kan armaturet fjernes med et enkelt klik, selv når lampen allerede er installeret, så den kan vaskes i brusebadet.

Egenskaber

Om varemærket
SLAMP er et italiensk lampemærke, som blev grundlagt i 1994 af Roberto Ziliani. Med sin kombination af banebrydende teknologi og kunstnerisk deisgn, har de skabt unikke og inspirerende lamper. Virksomheden har vundet internationale priser og er blevet populære blandt designere og designelskere verden over. Hovedkontoret og produktionen er baseret i Rom.